רטיבות זה אף פעם לא נעים, הסימנים על הקיר העובש לא נעימים בכלל. ישראלים רבים לא מודעים לעובדה כי רטיבות היא הרבה יותר מסימן על הקיר. נזקי מים יכולים להסתכם בעלות של מטורפת, נזק למערכת החשמל ונזק למערכת הסקה ועוד.. אנחנו באדלר איטום מבצעים איתור נזילות מים באמצעות מצלמה תרמית קטנה. אספנו מידע חשוב מה כדאי לדעת על נזקי מים?
אז מה כדאי לדעת על נזקי מים?
מה כדאי לדעת על נזקי מים? וכיצד להימנע? התייעצנו עם יועץ איטום מוסמך והרי לכם כמה עצות:
- התכוננו מראש, אל תחכו לגשמים ולסערות כדי לטפל בנזילות. הקיץ הוא הזמן הנכון להכין את הבית לחורף. איטום הוא בהחלט עניין של היערכות מראש. חשוב מאוד לא לחכות לגשמים, אנו ממליצים להכין את הבית כבר בעונה החמה. בחורף יורדים גשמים לעיתים תכופות מורכב מאוד לייבש את הקירות הרטובים ולטפס על גגות ומרזבים.
- חשוב לאתר את מקור הנזילה זה חשוב למניעת רטיבות נוספת. איתור הנזילה יכול להיות בעייתי. ישנה דרך קלה לפתרון הבעיה איתור נזילות בעזרת מצלמה תרמית. השימוש במצלמה היא הדרך המהירה, הנקייה והמדוייקת לבצע בדיקת נזילות מים ולזהות את מקור התקלה. השימוש במצלמה חוסך זמן וכסף מיותרים. איכות התיקון מובטחת שכן, איתור מקור הנזילות מדוייק.
- רטיבות ונזילות בקרבת שקעים, מתגים או צנרת חשמל הן פוטינציאל אדיר לאסון נורא. השילוב בין מים וחשמל הוא מתכון לאסון. באדלר איטום ממליצים כבר לפני עונת הגשמים, לבדוק את תקינות ממסר הפחת בלוח החשמל בבית . תקלה נפוצה מאוד במערכות גשם סוערות היא חדירת מי גשמים דרך מערכת דוד החשמל ועד למפסק הדוד בבית.
אדלר איטום ושיקום מבנים בע”מ עוסקת באיטום ושיקום מבנים מכל הסוגים. כמומחים לאיטום אנו מקפידים על פרטי איטום ושיקום תקניים ובעלי תעודת "אוטם מורשה" רשמית ותיקנית. בין שירותינו, איטום גגות, איתור נזילות במצלמה תרמית, שיקום מבנים, איתור רטיבות, איטום בהזרקה ועוד. החברה עובדת בשיתוף פעולה עם כל יועצי האיטום המוכרים בארץ ועם כל חברות הבנייה המוכרות בארץ. לחברה יש תעודת “אוטם מורשה”, ואת כל ההסמכות הנדרשות לביצוע עבודות איטום ושיקום בארץ.